Komentáře ke článku: Mořské plody, nákup a způsob konzumace

Mořské plody (krevety, ústřice, mušle, slávky, chobotnice, langusta, humr, …) mají velmi osobitou chuť, čím je jejich příprava jednodušší, tím lépe jejich chuť vynikne. Jsou bohaté na vitamin A, vitamíny skupiny B a vitamin E. Nejlépe se k nim hodí podávat víno, v případě, že jsou připraveny na asijský způsob (více kořeněné) nebo s těžšími smetanovými omáčkami, je vhodné podávat sekt.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:



 
domácí lékař Domací lékař - alternativní medicína

léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
 
 
 

(c) Naše výživa, 2010-2023 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní